onsdag den 13. juli 2011

Psst..må jeg godt lige afbryde?

Tak.

Jeg vil bare sige til alle jer skønne skønne mennesker, som deler på denne blog: I ER FANTASTISKE!! Jeg læser hver og én kommentar og jeg griner, undrer og bliver rørt hver dag, når I fortæller om jeres tanker. Tak tak tak tak for dem. Jeg kan ikke en engang finde på noget sjovt at skrive, jeg er virkelig bare så glad for at I deler. Det hele. Tænk hvor meget jeg allerede har lært om det liv vi lever.

Der er flere der har spurgt mig, hvorfor jeg ikke selv deler. Men det er helt bevidst at jeg har holdt mig selv udenfor. Jeg vil helst ikke have at nogen bliver farvet af det jeg skriver, for det her skal være jeres blog. Men det klør da i fingrene for at svare. Selvfølgelig. Jeg synes bare det er så fint at jeg kan have døren på klem og se med i det rum, der bliver skabt her på bloggen.

Men jeg deler gerne. Og med glæde. Så det vil jeg gøre i ny og næ, mens jeg klapper i hænderne over jeres villighed til at dele så rundhåndet ud af jeres tanker.

Fik jeg sagt tak? Tak.

Ovre på kvindetid er de også vilde med alt det deleri. Og nu tænker du måske, at det måske er helt normalt i min verden at nogen skriver om mig, fordi jeg selv skriver for magasiner og hist og pist og vi kender allesammen hinanden. Men i det her tilfælde har jeg ingenting gjort. Den er blevet opsnappet i cyber. Takket være jer.

Okay før der går Gwyneth i den stopper jeg.

Rock on. Længe leve jer.