torsdag den 18. august 2011

Hvilken tanke gør dig stadig varm om hjertet, får dig til at sprudle af lykke eller bare smile veltilfreds?


11 kommentarer:

 1. Alle de gode ting der kommer til at ske for mig og min familie det næste stykke tid. Allermest tanken om eget hus og barn nummer 2 :-)

  SvarSlet
 2. Mine boern som helt nyfoedte

  Lone

  SvarSlet
 3. At jeg har gjort en positiv forskel

  SvarSlet
 4. At jeg har født tre sunde velskabte børn og havde de dejligste nemme og helt ukomplicerede fødsler helt uden nogen former for smertelindring osv. Det er meget sjældent at jeg fortæller andre kvinder, hvor nemt jeg synes det var at føde og hvor flot og hurtigt, jeg klarede det, for jeg har oplevet at blive decideret set skævt til i kvindeselskaber, fordi jeg har det sådan. Derfor er disse tanker først og fremmest nogle, jeg dyrker i mig selv og en glæde/stolthed, der vender meget indad - og giver stor veltilfredshed og varme om hjertet :)

  SvarSlet
 5. Når min nevø siger "faster" så føles det i hele kroppen, og tænk at min bror og hans kæreste nu har lavet en mere bare for at give mig den dobbelte lykkefølelse af at høre ordet "faster"
  For jer er jo sikker på det er for min skyld at de får børn.

  SvarSlet
 6. Min elskede har giftet sig med mig idag :-)

  SvarSlet
 7. Når min teenagedatter snakker og snakker og snakker, mens vi sidder helt tæt i sofaen

  SvarSlet
 8. En smuk hemmelighed, som jeg gemmer dybt i mit hjerte og passer godt på - fordi den i bedste fald vil blegne hvis jeg tar den frem, og i værste fald vælte verden for mig selv og mine nærmeste!

  SvarSlet
 9. At min kæreste elsker mig og hver dag vælger at leve sammen med mig. Det rører mig dybt. Tænk engang, at jeg kan være elskelig selv om han kender mig allerbedst af alle. Tænk engang, at han går og passer på mig og tænker på mit velbefindende. Det giver akut lykkefølelse i min krop!

  SvarSlet
 10. Da jeg lå med veer og sagde til min mand: Husk mig på at jeg ALDRIG gør det her igen, men da det var overstået og der lå den smukkeste lille pige på min mave, kiggede jeg glædesstrålende op på min mand og sagde: Dèt gør jeg gerne igen...

  SvarSlet
 11. Blikket i hans øjne og det ekstra lille klem han gav mig. Uden at sige noget som helst. Det gav en følelse jeg ikke troede jeg skulle opleve igen!

  SvarSlet