tirsdag den 14. juni 2011

Hvad er dit højeste ønske for i dag?


44 kommentarer:

 1. At Barnet ikke skal køre en helaftensforestilling i aften, så hun igen kommer i seng på den helt forkerte side af kl. 22.

  SvarSlet
 2. Men hov, det er jo slet ikke mit ansvar i aften. Jeg skal jo til foredrag! :-)

  SvarSlet
 3. At den middagsaftale jeg har med to af mine tætteste veninder, bliver præcis som den plejer. At der som altid er plads til at vi hver især åbner lidt op og viser den sårbare sandhed. Og dermed deler lidt af vores livserfaring sammen.
  Og mit permanente hverdagsønske er selvfølgelig at mini prinsessen har en god dag i vuggestue (og hun snart holder op med at skubbe de mindste på hendes stue, fordi hun synes at de er irriterende og tager for meget af de voksnes tid)

  SvarSlet
 4. At vejret ikke bliver alt for fugtigt - for jeg vil så gerne have luft til at gå en tur i haven:-)

  SvarSlet
 5. Mit største ønske for i dag er, at jeg får besked om, at drømmejobbet er mit....

  SvarSlet
 6. At lillebror er bedre til at finde roen og falde i søvn til aften, så den ikke står på gråd og ulykkelig baby i en times tid.

  SvarSlet
 7. Mit højeste ønske for i dag er at min mand og jeg igen kommer i tanke om - og lever efter - at vi elsker hinanden. Gårsdagen sluttede med et brag af et skænderi med gråd og tænders gnidsel, så KÆRLIGHED er et meget højt ønske for i dag.

  SvarSlet
 8. At finde overskud til at kysse både mine børn OG min mand når de kommer hjem!

  SvarSlet
 9. At mit møde på jobcenteret om en lille times tid, forhåbentlig bringer en masse afklaring med sig - at jeg bliver mødt med respekt og empati og ikke blot set på, som endnu et nummer i rækken.

  SvarSlet
 10. At jeg kun behøver male den satans væg EN gang til, før det forhåbentlig dækker!

  SvarSlet
 11. Åh, jamen jeg vil da hellere at Helle og hendes mand får kærligheden igen, end at jeg kommer til at skrive min roman færdig. Faktisk. Kærligheden er vigtigere end noget så materialistisk end at gøre en bog færdig. Men bogen har en slutning, imens jeg tror på kærligheden.

  SvarSlet
 12. Mit højeste ønske er, at vi får plads på en specialskole til vores autistiske søn på 6 år, som nu i et år har prøvet på sin egen lille barnekrop hvordan det føles når inklusion ikke virker. Det er mit inderligste ønske - og jeg bliver sku ved med at ønske det indtil vi får plads.

  Og kære Annamette - super fantastisk koncept til en blog! Jeg er klar (til endnu en helt velbegrundet overspringshandling).

  SvarSlet
 13. At min veninde får et barn ud af den insemination hun skal lægge livmoderen til i dag. Hun fortjener bare sådan et barn og barnet vil få en vidunderlig mor i hende.

  SvarSlet
 14. Bare en lille bitte mail med det helt rigtige indhold, så er mit ønske for dagen opfyldt.

  SvarSlet
 15. At klokken bliver 19 og jeg kan holde fyraften :D

  SvarSlet
 16. At blive næsten færdig med min skriftlige opgave i Diplom i ledelse. Den handler om personaleledelse og skal afleveres torsdag kl. 12.

  SvarSlet
 17. At jeg kan lade være med at stresse og bekymre mig og bare nyde dagen, som den er.

  SvarSlet
 18. At jeg ikke skider i bukserne af skræk, når jeg skal snakke foran 100 mennesker i aften ...

  SvarSlet
 19. At Rasmus kan sove i aften, så han kan være frisk til den store dag i morgen, hvor han skal være player escort for enten Tjekkiet eller Spanien i U21 EM. Det er stort!

  SvarSlet
 20. at hun snart ringer og siger ja!

  SvarSlet
 21. jeg synes det er hårdt at læse ønsker..

  SvarSlet
 22. At min mand kommer hjem fra arbejde, før jeg går i seng.

  SvarSlet
 23. At min søns fordøjelse går i orden NU.

  SvarSlet
 24. at heg ville ønske, at jeg kunne finde på noget klogt at sige

  SvarSlet
 25. Og kunne stave - hey, der var et!
  Jeg ville ønske at jeg kunne stave!

  Dreams do come true...

  SvarSlet
 26. Et nyt inspirerende job - hvor jeg ka gi og få en masse

  SvarSlet
 27. Efterhånden som dagen går på hæld, må det realistiske ønske for de resterende timer for mit vedkommende være, at jeg kan holde mig vågen til at læse det næste kapitel færdig i min thriller.

  Ps. Ville være lækkert, hvis man kunne melde sig som fast læser på din nye blog. Jeg er nemlig sikker på, at der kommer til at være et festfyrværkeri af gode spørgsmål og svar, når det nu er dig, der er mikrofonholder! Og jeg vil så nødig gå glip af noget ;)

  SvarSlet
 28. at min mand snart kommer hjem fra sin udsendelse med forsvaret. Jeg er SÅ træt af pirater!

  SvarSlet
 29. At yngstebarnet gider sove i nat - og gerne længere end til kl. 05!

  SvarSlet
 30. Utroligt med så mange ønsker om aften/natte ro!! Jeg kunne skrive det samme, men mit ønske er mere "forbudt".. Jeg ville ønske at denne helvedes barsel snart slutter, så jeg kan få fred fra mit barn! Så der er andre som kan tage over og jeg kan slippe - bare et par timer! F... hvor jeg glæder mig.......,

  SvarSlet
 31. At teenagedatteren tager fra af sig selv, så vi undgår sure miner.

  SvarSlet
 32. At jeg, når jeg vender hjem fra ferie om 3 uger, kan huske den gode gode følelse af yes jeg havde da jeg kørte hjem fra arbejde på børnehjemmet her til aften. At det er et rigtig godt arbejde og at jeg faktisk næsten elsker det. For jeg ved, at jeg nok kommer til at glemme det, når ferien har sat sig godt i kroppen på mig. Så det er dagens ønske.
  Og PS - Fed ide til en ny blog!

  SvarSlet
 33. Da jeg stod op, var mit højeste ønske, at jobsamtalen kl. 14 ville gå godt. Efter samtalen var mit højeste ønske, at jeg fik jobbet og nu, hvor jeg har fået det tilbudt...hurra, at det deltidsjob, som jeg tog imod for 2 måneder siden, fordi jeg var bange for at skulle leve af dagpenge, og som jeg har skoddet de sidste fjorten dage, fordi jeg selv kan planlægge arbejdstiden, var overstået, så jeg kunne bruge tiden indtil august på dårlig mave over det nye job

  SvarSlet
 34. Nu er det sådan set i morgen. Gælder mit ønske så stadig? Jeg vil rigtig gerne sove en hel nat uden at skulle op og tisse/spise/finde sokker eller hvad jeg nu pludseligt ikke kan sove uden. Ja.. så simpel er jeg. Meget morderne hippieagtig faktisk. Men det er naturligvis også let, når nu alle ens kandidatgaver står i store stakke i spisestuen. Knap så hippieagtigt. Pis.

  SvarSlet
 35. spiritual enlightenment, eller alternativt 50 millioner kr.

  SvarSlet
 36. At jeg ikke havde været en dag bagud i mit hoved, og derfor havde husket at gå til foredrag med Fuhrmann og Maren... Jeg er helt sikkert gået glip af noget.

  SvarSlet
 37. At min mand besluttede sig for at elske mig så dybt som kun han gjorde, istedet for at forlade mig.

  SvarSlet
 38. Må man svare for i dag? At jeg får det job jeg lige har været til samtale på :)

  SvarSlet
 39. at jeg finder en god fødselsdagsgave til min mand som rammer de fyrre på lørdag

  SvarSlet
 40. En hyggelig skrivelørdag

  SvarSlet
 41. Mit højeste ønske for i dag er en ordentlig omgang smerte! Gi' mig onde jag i lænden, kraftig murren i underlivet og store, lede livmoderkramper!

  Ja, jeg er ret højgravid og ret klar til det der fødsel. Bring it effing on!

  SvarSlet
 42. bør man egentligt altid have et højeste ønske med en dag?
  Jeg synes på en måde mine ønsker er for små, hvis der er noget der hedder det...

  Lige nu er mit højeste ønske for i dag jeg får en god og afslappende aften :)

  SvarSlet
 43. Jeg står på, selv om toget forlængst er kørt.

  Jeg ønsker at i dag bliver en god fridag. At jeg kan nyde de to teenageres selskab uden dårlig jobsamvittighed og tåbelige overspringshandlinger. Nærvær tak.

  SvarSlet
 44. At jeg bliver elsket på sammen måde som jeg elsker og at det bliver en fast forh...

  SvarSlet