torsdag den 16. juni 2011

Hvis du havde betalt orlov fra dit arbejde i tre måneder, hvad ville du så lave?


34 kommentarer:

 1. Jeg ville gå all in på at male, ordne og indrette det hus, vi forhåbentlig skal ud og købe indenfor den næste uges tid.

  SvarSlet
 2. aner det ikke for jeg går hjemme det har jeg gjort i 30 år :)

  SvarSlet
 3. I drømmenes verden ville jeg rejse væk sammen med familien.

  I virkelighedens verden ville jeg sikkert bruge den første måned på at have abstinenser over det manglende arbejde...

  SvarSlet
 4. Forsøge at få færdiggjort alle de projekter, der er i gang - og gå i gang med en masse nye.. Sikkert for at ende med at ha lisså mange ufærdige projekter som fra start - men i det mindste kunne glæde mig over at få en masse gjort:-) Og så tilbringe masser af tid med cafe latte, mine børn og min mand.. Og hvis nu der blev kastet en uventet arv efter mig, så ville jeg smide familien i en kuffert og rejse ud i det blå:-)

  SvarSlet
 5. Jeg ville rejse. Gu fanden ville jeg rejse og nyde at der ikke hang alverdens regler over hovedet på mig.

  SvarSlet
 6. Hvis jeg kunne lokke min mand til det ville jeg tage ham og knægten med ud at rejse. Mere realistisk ville jeg supergerne have indhentet noget vedlighold af mit hus...

  SvarSlet
 7. Rejse ud i verden med min familie. Alternativt går rundt i tre måneder med dårlig samvittighed over at have betalt orlov og alligevel ikke nå at få færdiggjort alle de halve projekter, der ligger og venter på en ledig dag ...

  SvarSlet
 8. Rejse, helt sikkert rejse.

  Manden og jeg talte netop om det i aftens. I næste barsel skal der helt sikkert være tid og råd til at få rejst en måneds tid. Så vi kan nyde tiden sammen alle kommende 4.

  Må gå igang med at få barn nr. to, her til aften, så drømmen kan blive til virkelighed :)

  SvarSlet
 9. Sove, læse, spa og kigge ud af vinduet....

  SvarSlet
 10. flytte ud i en hytte i skoven og slappe af.

  SvarSlet
 11. Sove længe...
  og rejse ud med ungerne, lade dem se verden og proppe noget kultur i hovedet på dem.

  SvarSlet
 12. Kombinerer det lidt med husprojekter og en rejse ud til det fjerne sted, som jeg måske aldrig ville komme ellers.

  SvarSlet
 13. Roadtrip i USA med mand og barn.
  -Stine

  SvarSlet
 14. Leje lejligheden ud, og så ud og rejse med min kæreste.... med rygsæk på!

  SvarSlet
 15. Rejse, rejse, rejse!! Det er jo drømmescenariet bare at kunne forlade hverdagen med pligter, møder og regler og bare kunne have fri og gøre som man ville

  SvarSlet
 16. Jeg har ca. 2,5 måneds sommerferie. 1 måned tilbringes i Australien i forlængelse af de 5 måneder, jeg allerede har tilbragt her. Den skal bruges på at rejse til Cairns og Melbourne. Snorkle med havskildpadder og sidde på fortovscaféer med god kaffe. Bagefter skal jeg hjem til min kæreste.
  Så det er nok dét, jeg ville gøre. Sounds like a good plan to me.

  SvarSlet
 17. Rejse med familien eller være kreativ med min symaskine ...

  SvarSlet
 18. Putte mand og børn ind i bilen og køre sydover. Nyde livet og være hvor vi havde lyst at være, vi ville sikkert ende i Italien, vores yndlingsby lidt oppe i bjergene væk fra gardasøen, det kunne jeg godt bruge 3 måneder sammen med mand og børn, god mad, god vin, og Italien.

  SvarSlet
 19. Rejse! Langt væk! Og til mange steder! Især Sydamerika, Vietnam og New Zealand!

  SvarSlet
 20. Nu vi er ved drømmen, så forudsætter jeg, at Frit-drengens far giver lov til, at jeg tager den 7årige med på 3 måneders dannelsesrejse. Hvor vi efter Frit-drengens ønske skal besøge Australien og Thailand, New York og Paris.

  SvarSlet
 21. Smide hvad jeg havde i hænderne og rejse til Cuba. Med eller uden kæreste - jeg ville ud og rejse!

  SvarSlet
 22. Skrive. Åh at skrive hver dag og uden afbrydelser. Og så måske lige løbe en tur og få nye idéer. Det ville gøre mig lykkelig.

  SvarSlet
 23. Prøvede det faktisk på den lidt hårde måde i december og et par måneder frem. Fik det akut meget dårligt og blev indlagt - stress og depression lød diagnose på. Brugte derefter ugerne på at komme tilbage til verden og livet hjemme i ro og fred . mens familien tog afsted om morgenen. Læste, sov, gik ture og kiggede ud af vinduet. Forsøger at lægge det ind i min hverdag dagligt, nu hvor jeg atter er tilbage i fuldtidslivet...

  SvarSlet
 24. Gro til i det sædvanlige kaos...
  Har lige været 1 år på orlov, uden at føle det gav mere tid(-;
  Havde jeg derimod 3 måneders orlov fra mine BØRN, så skulle jeg skrive et par romaner, drikke ca 80 flasker rødvin og knalde min mand noget oftere.
  (altså kun i teorien... I virkeligheden ville jeg bare sidde og savne dem...)

  SvarSlet
 25. Jeg ville vise min lille søn et andet land. Et varmt land, hans mormor snart flytter til. Jeg ville tage ham i hånden og bare rejse afsted. Bruge al den tid på at nyde hans lille glade ansigt, med absolut ingen afbrydelser fra hverdagen. Ahh, drømme drømme.

  Bloggen her er i øvrigt et fantastisk påfund, gid jeg selv var kommet først på idéen (og sådan har alle besøgende det formentlig).

  SvarSlet
 26. Jeg havde 6 måneders (selvvalgt) orlov UDEN løn sidste år. Den brugte jeg på at rejse til Sydøstasien med min mand og mine to drenge. En fantastisk oplevelse ... så nu sparer vi sammen til næste gang. :D

  SvarSlet
 27. Jeg ville tage tage toget til mit barndomshjem og sortere de tusindvis af ting, mine forældre efterlod sig i deres håbløst store hus, da de pludselig døde i foråret.
  Finde ud af, hvad fanden jeg stiller op med deres urner, når de nu ikke ville bisættes på en kristen gravplads.
  Gå en lang tur i haven og hive ukrudtet op af min mors blomsterbede. Sætte mig i min fars lænestol og kigge på gamle fotografier af mine forældre fra dengang, de var unge og glade og min bror og jeg var børn.
  Give mig selv lov til at savne dem og sørge over, at de er væk i stedet for at "klare det flot" og "komme videre" og passe mit utaknemmelige job og høre på mine kollegers ligegyldige snak.
  Være sammen med min mand og vores lille dreng, som savner sine bedsteforældre, og hver dag spørger, hvor de er henne, fordi han er for lille til at forstå konceptet død.
  Græde uden at skulle skjule det, fordi min søn tror, det er hans skyld, at mor er ked af det.
  Og sidde og glo ud i luften, indtil jeg finder ud af, hvad jeg skal lave i de 25 år, jeg har tilbage, hvis jeg bliver lige så gammel som min mor blev.

  SvarSlet
 28. jeg ville pakke bilen med det mest nødvendige og tage mine børn og mand med på en tur rundt i (og måske udenfor) europa. Fuldstændig afslappet, bare være sammen og finde hinanden. Se en masse forskellige lande og små steder man ikke normalt ville komme som turist.
  Sikke en dejlig drøm :-)

  SvarSlet
 29. Jeg ville takke nej, og stadig være i vuggestuen :)

  SvarSlet
 30. Jeg ville skride til Asien i tre måneder. Indien, Cambodja, Thailand, Bali - you name it!

  SvarSlet
 31. aner det slet ikke.

  Lone

  SvarSlet
 32. Jeg ville være vildt glad for at få 3 måneder mere til mit projekt, og nok lige starte et nyt 1/2 års forsøg :-D.

  SvarSlet