søndag den 19. juni 2011

Hvad er, indtil videre, det dummeste du har gjort i dit liv?


27 kommentarer:

 1. Måske da jeg svarede min fars spørgsmål "Har du savnet mig?" med "Hvad er der at savne" Det var min måde at sige "Jeg savner en far, men jeg kender ikke dig nok til at savne dig"

  Men det er jo ikke dumt som sådan, det var jo rent faktisk sejt gjort, synes jeg også. Frem for bare at sige ja.

  SvarSlet
 2. "Det" kan jeg ikke lige svare på.

  Men da jeg var yngre havde jeg en tendens til at tage småting for nær. Det er jeg kommet over og det ærgrer mig at have brugt til på det.

  SvarSlet
 3. Glemme at nyde det, mens alt var godt.

  SvarSlet
 4. Undladt at give folk en chance til.

  SvarSlet
 5. Et greb i bunken: Valgte musik på højniveau på gym. Jeg var talentløs, læreren alkoholisk sadist.
  -Stine

  SvarSlet
 6. At jeg ikke har udviklet min musikalske evner noget mere, så jeg kunne komme til at leve af det

  SvarSlet
 7. Det dummeste jeg nogensinde har gjort, kunne jeg ikke drømme om at skrive her :)

  Noget rigtig rigtig dumt, som I aldrig må fortælle mine børn, at jeg har gjort - var at kravle ud på et stillads i 10.sals højde i en kæmpe brandert (det var på et kollegie og vi skulle besøge én lidt længere nede af gangen og synes det ville være et festligt indslag at ankomme fra vinduessiden, hvilket stilladset muliggjorde. Det gik ikke galt, men hold kæft hvor er sådan noget *D*U*M*T)

  SvarSlet
 8. At jeg aldrig slog op med den søde kæreste jeg havde i 4 år, på trods af at jeg gentagne gange var ham utro og godt vidste selv, at det nok ikke var ham og mig for altid. Men det var bare så rart og trygt altid at have en...

  SvarSlet
 9. Ikke at turde sige min mening på job - det har jeg sidenhen ændret på!

  SvarSlet
 10. Da jeg var yngre farvede jeg mit hår grønt, stjal make up i butikker og begyndte at ryge. Det dummeste indtil videre er, at jeg på trods af mere naturlig hårfarve og ikke-kriminelle vaner stadig ryger cigaretter.

  Og så er det faktisk også dumt, at jeg tror, jeg kan tvinge ham til at elske mig, når han ikke kan.

  SvarSlet
 11. Der er mange at vælge i blandt, men en af dem, der har medført de rødeste kinder var på Expo 2000 i Hannover. Min mand, min dengang 2-årige søn og jeg er inde på en et dunkelt oplyst udstilling. Jeg har været på toilettet og spotter høj slank mand med lille lys dreng og giver mig til kende vha et lille nap på høj mands røv. Det viser sig så i samme splitsekund IKKE at være min mand, men en dels beæret, dels forbløffet og muligvis en lille smule krænket høj mørk tysk mand, som stirrer på mig. Jeg blev mundlam, men fik dog drejet rundt på hælene, fundet og grebet den rigtige mand i ærmet og hvæset "Vi skal UD herfra NU!"

  SvarSlet
 12. Glemt en badedragt under barnevognen ved betalingskassen i føtex!

  Hvilket SELVFØLGELIG resulterer i at blive stoppet i udgangen, blandt en million mennesker, af superhysterisk civilklædt kvindevagt, der nærmest råber: du har vidst en badedragt DU IKKE HAR BETALT FOR, HVA! - følg venligst med. Hvorefter jeg - med barenveogn og små-hysterisk, nej vent, meget hysterisk baby ellers bliver eskorteret igennem hele føtex med vagt i armen (og hun syntes selv at hun er så MEGA sej med sin grimme walkietalkie, hold nu kæft mand) .. da vi endelig ankommer til "forhørslokalet" kigger vi sammen på videoen og damen bliver enig med sig selv om at hun jo godt kunne se at jeg nok havde koncentreret mig mere om at komme kiks i baby og samle samtlige mønter op, jeg havde tabt udover jeg ved ikke hvor meget af føtex, idet jeg skulle betale - og derved måskeeeee ikke havde payet nok attention til evt tilbageliggende varer i barnvognen. "Så okey - du slipper altså med en advarsel denne gang." .........En advarsel?

  EN ADVARSEL?

  prøv med 31,673429 minutters TOTALT pinlig og grænseoverskridende situation? For ikke at tænke på vejen UD af føtex fobi pegende, hviskende 16-årige servicemedarbejedere?!

  Det var dumt!

  Og jeg kommer aldrig i Føtex igen! Og glemmer ALDIRG mere varer i barnevognen!

  SvarSlet
 13. Det dummeste må være, da jeg som teenager sammen med en gruppe venner besluttede at lave en hemmelig klub i et vandreservoir, sådan et, som i tilfælde af et massivt regnvejr skulle opbevare vandet, så provinsbyen ikke blev oversvømmet. Vi malede på væggene, noget med peacetegn og heavymetal-bandnavne...ja, forventningerne havde vi ikke lige fået afstemt på forhånd. Det blev selvfølgelig opdaget, én kammerat blev bustet...han sladrede ikke, og undertegnede bukkede ikke under i Forældreforhøret, men fik dog en forebyggende skideballe. Så skulle man tro, at jeg var vaccineret mod at begå dumheder... men nej, medløberiet fornægter sig ikke, så dumheder finder stadig sted dog nu af en lidt anden karakter.

  SvarSlet
 14. Haft en affære med en gift mand, med barn. Og vandseng.

  SvarSlet
 15. En af de dummeste ting jeg har gjort ... Da jeg var omkring 7 år, skrev min veninde og jeg med kridt på fortovene foran rækkehusene på min vej.
  Vi skrev nogle ikke så pæne ting om de andre børn såsom "Helle er dum" osv. og sørgede for at vores skrift ikke kunne genkendes. Vi synes selv, at vi var nogle virkelige rebeller. Men foran huset med den søde hund, skrev vi "Ditte er den sødeste hund i hele verden. Kærlig hilsen Jeanette og Ida".

  D.U.M.T.

  Fik selvfølgelig besøg af nabobørnenes forældre næste dag...

  //Ida//

  SvarSlet
 16. Det dummeste...jeg blev gravid og fik abort to gange med den mand, fordi jeg vidste vi ikke magtede det i vores forhold. Jeg fik den yndigste datter med den mand, hun er ikke en fejl, hun er min prinsesse og jeg fortryder hede aldrig. Jeg oparbejdede selvværd og blev uddannet sammen med den mand. Han kan bare ikke se det, han ser stadig en 18 årig dulle, istedet for en voksen kvinde. Og jeg elskede ham desværre aldrig. Det er vidst stadig dumt og trist.

  SvarSlet
 17. At jeg som ung (18 årig) gik hjem fra det lokale diskotek gennem et mørkt stykke skov, hvor der før var sket overfald og voldtægt, bare for at spare 15 min. Endnu mere dumt at jeg gjorde det flere gange, trods min mor sagde at jeg bare kunne tage en taxa hjem på hendes regning. Utrolig heldigt at der aldrig skete noget.

  SvarSlet
 18. Hør nu her - det er umuligt kun at have én ting.

  Jeg er (i nyere tid) blevet smidt ud af A Porta på Kgs Nytorv. Dér må man så åbenbart ikke tage sig en lille lur.

  Til gengæld er jeg åbenbart blevet så gammel, at det lige nu er det eneste, jeg kan huske.

  SvarSlet
 19. Jeg boede i Reykjavik. Der var en smart bar for de rige og smukke. Jeg var fuld. Jeg moonede ind af vindue til rige og smukke. Fik næste dag at vide, at jeg havde været smertefuldt lang tid om at løsne bælte og trække bukser ned om min hvide røv. Jeg er stadig lidt flov. Det er så desværre ikke så længe siden, jeg gjorde det igen. Ind af vindue til kolleger og chef.
  For helvede. Nu er det slut med at vise røv! For det er nemlig DUMT!

  SvarSlet
 20. Som 15-16 årige tog jeg og en veninde med et par fyre i 20erne hjem kl 4-5 stykker for lige at drikke en kop the. Og ja vi troede sgu bare det var for at drikke en kop the - og måske lidt gymnasiekysseri! Ok det er vist mere naivt end bare dumt.
  Heldigvis respekterede fyrene at vi ikke lige havde tænkt os at knalde med dem - særligt da min veninde afslørede at hun var jomfru. Så vi fik sgu en kop the - kyssede dem lidt og skyndte os hjem!

  SvarSlet
 21. jeg bruger til stadighed alt for meget god energi og tankekraft på at bekymre mig og tænke negativt, troede at jeg ku vokse fra det med alderen...især fordi stort set alt i mit liv går og hidtil har gået godt...og jeg har fået alt det, jeg indtil videre har ønsket mig...7 9 13...

  SvarSlet
 22. Det dummeste må være at jeg sagde ja til at komme tilbage til min gamle arbejdsplads, hvor arbejdsforholdene var så forfærdelige. Og blev hængende i 3 år, fordi jeg ikke magtede at sige stop, pgr.a en masse problemer i privatlivet.

  SvarSlet
 23. Ikke at tale dansk til mine drenge.

  Lone

  SvarSlet
 24. Jeg har gjort mange pinlige og dumme ting, men jeg har heldigvis fortrængt de livsomvæltende åndssvage ting og kan kun huske diverse pinligheder.
  F.eks. da jeg på et toilet på en café, blev så fascineret af det gul-lilla-prikkede toiletpapir, de havde, at jeg tog en ordentlig portion af det med ud til mine venner - kun for at opdage, at det i virkeligheden var helt normalt hvidt, og der åbenbart var flourserende (staves hvordan?) lys på lokummet.

  Eller hvad med den gang jeg som relativt nybagt mor opdagede, at jeg stod i Netto og vuggede indkøbsvognen med varer helt pr. refleks, fordi jeg var nødt til at stå stille et øjeblik.

  Eller den gang jeg i den lokale Brugs fik lavet kludder i datterens kælenavne "basse" og "bølle" og derfor råbte højt efter "Lille bøsse".

  Just to mention a few!

  SvarSlet
 25. Jamen jeg forsøger jo at vende dumhederne til morsomheder!
  Men det dummeste og aller mest feje er, at jeg en gang har sagt til en god fyr, jeg var kæreste med, at hvis vi skulle have et barn sammen, så skulle vi bruge en donor, for jeg ville ikke risikere at få et barn magen til det han i forvejen havde.

  Puha! Jeg er så flov og intet intet i verden kan opveje eller tilgive det.

  SvarSlet
 26. At bruge 30 år af mit liv på at opnå min fars kærlighed, istedet for at nyde at der faktisk var mennesker omkring mig der elskede mig og give plads til dem der gerne ville elske mig.
  Sikke spild af liv. Først da jeg droppede min far og gjorde plads til andre begyndte jeg at leve mit liv. Og har nu været sammen med min kæreste i 8 år og har en dejlige søn på 6.

  SvarSlet